wpca67e02c.png
Neutrale Wandelsportvereniging
wp442947ad.png
wp4642b8cf.png
wp893ecd28_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      3 jubilarissen tijdens jaarvergadering

 

wp85d603da_0f.jpg
wpc53f2ff5.png
wpb46f8cad.png
wp2bb9b854_0f.jpg
wpd98f53a0.png
wp7c194bfb_0f.jpg
wp089c1204_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           “De Zwolse Tippelaars en de Nijmeegse Vierdaagse”,

             

 

 

wpa2cdf2d6.png
wpcae46b5f_0f.jpg
wpaacd34b2_0f.jpg
wpbd8d3b71_0f.jpg
wp79b39362_0f.jpg
wp5a6ac10d.png
wpe5f2c517.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      Kaart en sjoel marathon

 

wp2e46a648.jpg
wpc597d539.png

Kaart- sjoelmarathon 6 oktober 2018

 

Zaterdag 1 oktober 2016 organiseren w.s.v. De Zwolse Tippelaars en w.s.v. Wipstrikkwartier                                                                   een kaart-sjoelmarathon

in Het Wandelhonk aan de Veemarkt  voor leden en donateurs van de verenigingen.                                                                         zet deze datum in uw agenda.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      De aanvang van de kaart-sjoelmarathon is om 10.00 uur.

Vanaf 9.15 is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie/thee met een versnapering.                                                                                                                                                                                                                                        Tussen de middag is er een lunch.

De verdere consumpties komen voor eigen rekening.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            De kaart- sjoelmarathon houdt in dat wij voor de lunch en daarna 3 bomen kaarten.                                                                                                                                                                                                                                                             De sjoelers doen ook voor en na de lunch hun sjoelrondes.

Om één en ander te organiseren verzoeken wij u om u aan te melden voor deze marathon uiterlijk

15 september 2016.

Dit kan voor het Wipstrikkwartier bij:

Bettie Spanhak ,  038-4230882

Riet van de Maten, 038-4651842

 

Voor De Zwolse Tippelaars bij:

Dini Smit,   038-4224275

Gea van Kleef,  038-4219299

De kosten zijn € 10.00. Betalen bij opgave of bij inschrijving 1 oktober.

Wij hopen op een geslaagde marathon.                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Namens, Bettie, Riet, Dineke, Karin, Dini en Gea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Rudi sluiter 60 jaar lid 2018

 

Ons erelid  Rudi sluiter is dit jaar 2018 ,60 jaar lid van onze vereniging, een mijlpaal zou je haast zeggen . Rudi is voorzitter geweest van “De Zwolse Tippelaars” en daarnaast ook jaren lang bestuurs lid. verder is Rudi jarenlang leider geweest van diverse wandel groepen, is de organisator geweest van de reisjes die                     “De zwolse Tippelaars’ vroeger organiseerden en de oprichter van de evenementen commissie waar hij jaren lang lid is van geweest.

 

wp725dc5d5_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

wpf6d7009f_0f.jpg wpf6d7009f_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   Vijf leden gehuldigd tijdens de Algemene Ledenvergadering 2019

 

 

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zette de vereniging de volgende leden in het zonnetje :

Gerrit van kleef 60 jaar, Gerry van de kolk-Heijman 50 jaar, Jolanda Karsen en Gery de vogel-Ree beide 40 jaar lid.

De vergadering benoemde verder Hilly Breunis-Huisman tot Lid van Verdienste.

De jubilarissen werden verblijd met een boeket bloemen en een waardebon Het lid van verdienste kreeg teven een oorkonde.                                                                                                  

 

wpaa3e5ede_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

wpf6d7009f_0f.jpg wpf6d7009f_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     carona

 

Beste leden en donateurs,

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat de maatschappelijke situatie nogal drastisch gewijzigd is i.v.m. het Corona-virus. Uiteraard heeft dat ook zijn invloed op onze vereniging en dan met name al onze geplande activiteiten.

Het bestuur volgt de landelijke richtlijnen, en heeft daarom besloten alle activiteiten en bijeenkomsten tot en met 12 april te cancelen.

Dat wil zeggen dat de wandeltocht van 22 maart, de algemene ledenvergadering op 24 maart en  het kaarten op 27 maart niet doorgaan.

De algemene ledenvergadering wordt verplaatst naar 23 april 2020.

Daarnaast heeft de ‘Zwolse Wandel Verenigingen’ besloten om ook de Paaskaart- en sjoelavond op vrijdag 10 april te cancelen ivm alle voorbereidingen die daarvoor getroffen dienen te worden.

En ook komt de Paasbrunch van 12 april te vervallen.

Het is natuurlijk niet uit te sluiten dat de periode verlengd gaat worden, maar daar wordt u dan uiteraard over geïnformeerd. U mag er derhalve van uitgaan dat wij dan ook de landelijke richtlijnen volgen.

Zodra de situatie weer normaal is, zal het bestuur bijeen komen, om te bekijken of de gecancelde evenementen op een andere wijze gecompenseerd worden (door het plannen van een nieuwe datum).

 

Wij wensen alle ‘zieken’ een snel herstel, kijken weer uit naar een normale situatie, maar vragen tot die tijd een ieder om ook om te kijken naar onze leden die in deze tijd wat extra aandacht nodig hebben.

 

Namens het bestuur en de evenementencommissie,

 

Anja van de Worp

Secretaris D.Z.T.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Brief aan leden en Donateurs

Zwolle 24 maart 2020,

 

 

Beste leden en donateurs,

 

Sinds 23 maart heeft de regering de regels aangescherpt. Tot 1 juni in ieder geval geen bijeenkomsten en andere evenementen voor groepen die bestaan uit meer dan 3 personen.

Voor De Zwolse Tippelaars betekent het, dat de Algemene Jaarvergadering weer uitgesteld gaat worden. Op dit moment prikken wij geen nieuwe datum. Wij weten nu nog  niet wat er na 1 juni gaat gebeuren.

Ook de kaartavonden, de Bos-en Weidetochten (26 april) , de Sallandse voorjaarstocht (17 mei), de fietspicknick (21 mei) de Avondvierdaagse (8 juni)  gaan niet door.

Of de tochten in juni en juli doorgaan weten wij niet. Zodra er weer een tocht is na 1 juni die doorgang kan vinden, zullen wij u op de hoogte stellen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, ontvangt u bericht van ons.

En in verband met de omstandigheden komt ons clubblad van mei niet uit. Er is weinig/geen kopij en onze bezorgers hoeven voor ons dan ook niet de straat op. Wat betreft het julinummer, dat is nog even afwachten. Misschien is het een idee, dat iedereen die nu thuis zit, zijn/haar verhaal verteld hoe ze de dag doorkomen.  Heeft u misschien een leuk boek of film waarover u wilt vertellen? Laat het ons weten.

Als de situatie weer normaal is, zal het bestuur bijeen komen, om te bekijken welke evenementen doorgaan en wat wij nog extra  kunnen plannen.

Voor nu en de komende maanden, blijf op een veilige afstand, houd elkaar in de gaten en blijf gezond.

 

Namens het bestuur en de evenementencommissie,

 

Anja van de Worp

Secretaris D.Z.T.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   Vijf leden gehuldigd tijdens de Algemene Ledenvergadering 2020

 

 

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zette de vereniging de volgende leden in het zonnetje :

Leen karsen 50 jaar, Freek ter wierike 40 jaar, Eleine van groningen ,René Sluiter en Herman kraijer 25 jaar lid.

De jubilarissen werden verblijd met een boeket bloemen en een waardebon. Niet op de foto’s leen Karsen, Eleine v Groningen en René Sluiter deze hadden andere bezig heden. Teven heeft Wim Koopman afschied genomen als voorzitter van de vereniging en Rika Edelenbos en Klara Edelenbos van de evenementen commissie.

wp6999b2d1_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

wpf6d7009f_0f.jpg wpf6d7009f_0f.jpg

 

 

wpc51202a1_0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     Wandel je mee met de nierdaagse

 

Onze wereld wordt stap voor stap weer groter. Naar buiten, bewegen. Alleen of met een wandelmaatje. Zo vaak en wanneer wij maar willen. Als nierpatiënt is je wereld klein en sta je blijvend op de rem. Daarom organiseert de Nierstichting in de maand juli de Nierdaagse. Met dit wandelevenement maken we stappen voor nierpatiënten. Vanuit huis of een andere plek. Omdat we nierpatiënten een beter perspectief willen geven. Hoe meer stappen we maken en hoe meer geld we ophalen, hoe meer impact wij samen kunnen maken om nierziekten te genezen. 

Wandel van 1 tot 31 juli 2021 mee met de Nierdaagse en help nierziekten genezen. Je bepaalt zelf je wandeluitdaging. Kies zelf hoe vaak en welke afstand je loopt, met wie, wanneer en waar. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Ter inspiratie hebben we al meer dan 550 wandelroutes voor jou in kaart gebracht. En we geven je wandeltips. Of je nu 5 kilometer loopt of 50, elke stap telt. Als afsluiter ontvang je een mooi aandenken aan de Nierdaagse. 

Wil je meer informatie over de Nierdaagse of je direct inschrijven? Ga dan naar: www.nierdaagse.nl

Met sportieve groet,

Roderick Oudemans
Nierdaagse
0623582748